Анкета
ФЛАМТЕХ - БОГАТА ГАМА ОТ РЕШЕНИЯ ЗА ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ НА ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНО НИВО
25.03.2015

От 2004 г. насам фирма ФЛАМТЕХ ЕООД създава и утвърждава позициите си сред лидерите на българския пазар в областта на решенията за пожарна безопасност. Основната дейност на дружеството е насочена към осигуряване на пожарната безопасност на сгради за жилищни, обслужващи, производствени, складови, курортни, вилни, спортни и развлекателни приложения.


Гаранция за качество от ФЛАМТЕХ

 
Акцент във портфолиото на ФЛАМТЕХ са високотехнологични системи за осигуряване на пожарната безопасност, които стриктно отговарят на потребностите и изискванията на клиентите. Висококвалифицираното и професионално обслужване в съответствие с действащите нормативни актове, европейските и международните стандарти е основен принцип в работата на фирма ФЛАМТЕХ. Качеството е в основата на нашия бизнес, нашата гаранция за успех.


Партньори

 
ФЛАМТЕХ ЕООД е изключителен представител за България на компанията Safety Hi-Tech, Италия, за проектиране и доставка на пожарогасителни инсталации с новите пожарогасителни агенти NAF S 125® и NAF S 227®, които не нарушават озоновия слой.


 
NAF S 125® и NAF S 227®- пожарогасителни агенти от ново поколение, с внимание към околната среда

 
Ключови решения в гамата ни за пожарна безопасност на сгради са пожарогасителните агенти NAF S 125® и NAF S 227®, производство на Safety Hi-Tech.

Продуктите притежават сертификати от най-авторитетните световни институции по пожарна безопасност, което гарантира качество и безопасност на световно ниво. NAF S 125® и NAF S 227® осигуряват пълно спазване на противопожарните технически изисквания и екологични параметри.

При действието на гасителни агентите NAF S 227® и NAF S 125® възникват три различни процеса: химическа реакция, която прекъсва процеса на горене между горивото и кислорода; "охлаждащ" ефект и изместване (изолиране) на кислорода. Неговият атмосферен живот и потенциал на глобално затопляне са ниски, което прави NAF S 227® и NAF S 125® екологични, напълно допустими алтернативи на Халон 1301.


Предимства и приложение

 
NAF S 125® и NAF S 227® имат ниска токсичност и могат да се използват за защита на нормално обитавани площи. След изтичане, NAF S 125® и NAF S 227® не изискват почистване на защитаваното помещение, което ги прави изключително полезни за приложения, при които други гасителни методи биха били неудачни. NAF S 125® и NAF S 227® се използват за защита на електрически и електронни системи, двойни подове, окачени тавани, компютърни и контролни зали, архиви, музеи, библиотеки и др.


Богата гама от решения за сигурността на Вашата сграда

 
За пожарната безопасност на Вашия дом и офис фирма ФЛАМТЕХ предлага широка гама от иновативни технологии с доказана ефективност. Сред тях са гамата ни огнезащитни покрития за дърво и стомана, които осигуряват безопасност, защита и естетичност за стоманени и дървени строителни елементи и конструкции.

Предлагаме още прахови, водни, водопенни пожарогасители и пожарогасители с CO2, всички видове пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации, като извършваме проектиране, доставка, монтаж и абонаментно сервизно обслужване, както и пълна гама противопожарно оборудване.

 

Източник: сп. ТД Инсталации